Teknologi

Med plattformens innovativa och modulära struktur levererar vi framtidens lojalitetsprogram redan idag och säkerställer att den ligger i framkant även imorgon.

SaaS

Molnbaserad plattform med moduler och tilläggstjänster

Multichannel

Optimerat för mobile first (app, webb)

Betalmedel

Nytt betalkort, koppla befintligt betalkort, digital valuta och wallet

Smarta lösningar

Personalisering (AI), rekommendationer, engagemang & hållbarhet

Kundanpassad

Anpassas efter er grafiska profil och era specifika behov

Kompetens & Erfarenhet

Vårt team består av skickliga individer, experter inom sina områden. En mix av finans och teknik, affärsutveckling med retail-erfarenheter, artificiell intelligens och bank. Detta för att hela tiden sikta på att ligga ett steg före, i tanke och leverans.

EDGE

Det är först när data omvandlas och analyseras som det blir intressant. Vår egenutvecklade, skalbara plattform Edge, som på många sätt fungerar som navet i vår verksamhet, samlar in data från såväl tidigare transaktioner som konsumentbeteende, vilket gör att den ger träffsäkra och skräddarsydda rekommendationer och erbjudanden.

Edge är utvecklad för att växa i takt med ditt företags behov. Detta gör att den passar lika bra för mindre företag som för större.

EDGE Publish

Edge Publish är en intuitivt verktyg som ger möjlighet att skapa och administrera kampanjer med eget innehåll, men även kampanjer från Plexians partners.  

Genom integration med vår egenutvecklade plattform Edge skapas skräddarsydda erbjudanden baserat på data och tidigare köpmönster specifikt anpassade till den enskilda kunden. Med hjälp av flerkanalsfunktionen kan det valda materialet exponeras i flera kanaler så som appar, webb och sociala medier.

Förutom att ge användaren möjlighet att nå ut till sitt eget kundregister och medlemsdatabas, gör Edge Publish det också möjligt att nå ut till kunder till andra företag, vilket i sin tur skapar en betydligt större kundbas. Detta leder till ännu bättre och än mer relevanta kunderbjudanden. 

Digital valuta

Digital valuta är en kraftfull plattform för att bygga kundlojalitet. Med hjälp av vår patenterade company-branded digitala valuta kan företag skapa egna lojalitetsprogram och belöningsstrukturer som ger kunderna ett mervärde. Att använda digital valuta gör även att du som företag blir din egen bank, något som ger fullständig kontroll över transaktioner, snabbare och billigare betalningar samt ökad flexibilitet för att skapa skräddarsydda belöningar och erbjudanden. Sammantaget skapar det en starkare relation mellan företaget och kunderna, vilket leder till ökad kundlojalitet och långsiktigt framgångsrika affärsrelationer.


Vår digitala valuta kan användas antingen som en separat app-lösning eller som en tjänst som enkelt integreras i ditt befintliga system. Den kan även användas för att på ett smidigt sätt öka merförsäljning före, under och efter events och andra aktiviteter. Valutan bygger på en teknik där samtliga transaktioner skyddas av algoritmer för att garantera integritet och säkerhet.

Vill du veta mer

Vi berättar gärna mer om våra lösningar och hur de kan hjälpa dig erbjuda ett lojalitetsprogram i världsklass.