Tjänster

Vi kan hjälpa dig att ta fram ett lojalitetsprogram – eller komplettera ett befintligt – som driver engagemang och ger såväl dig som dina kunder mervärde och skapar bättre och mer långsiktiga relationer.

Vare sig det handlar om vår patenterade digitala valuta eller att skapa intresse genom vår lojalitetsplattform för ökad kunskap om dina kunders köpmönster och för att säkerställa relevanta erbjudande, har vi lösningar som passar dig och dina behov.  

För att säkerställa att du som kund blir nöjd med de lösningar du väljer, arbetar vi tillsammans med dig för att ta fram lösningar som passar just dig och dina kunder.

Vår egenutvecklade plattform är skalbar och framtagen för att utvecklas tillsammans med dig i takt med ditt företags behov. Lojalitetsprogrammet utformas enligt er grafiska profil så att era medlemmar enkelt kan identifiera sig med ert varumärke.

Kompetens & Erfarenhet

Vårt team består av skickliga individer, experter inom sina områden. En mix av finans och teknik, affärsutveckling med retail-erfarenheter, artificiell intelligens och bank. Detta för att hela tiden sikta på att ligga ett steg före, i tanke och leverans.

Lojalitet

Bättre lönsamhet och nöjdare kunder

Lojala och återkommande kunder är nyckeln till framgång. Visste du till exempel att det kostar sju gånger så mycket att värva en ny kund som att behålla en existerande?

Vi har flera lösningar som kan hjälpa dig och ditt företag att bygga och stärka dina relationer till dina kunder.

Arenaekonomi

Snabbare och smidigare transaktioner till lägre kostnad

Vi vet att många företag brottas med krångliga transaktioner och höga transaktionskostnader. Detta är extra problematiskt vid evenemang eller tillfällen där det samlas många kunder under en kort tid, men även i köpcentrum och shoppinggallerior. Med hjälp av vår patenterade digitala valuta kan företag genomföra säkra transaktioner i realtid. Detta sparar tid och pengar, samtidigt som det ger en smidigare köpupplevelse för kunderna.

Genom att samla in data kan du följa köpmönster, tidpunkter och platser för transaktioner. Det ger ovärderlig insikt och en unik nivå av spårbarhet som är svår att uppnå på andra sätt.

Positionering

Nå ut med rätt erbjudande vid rätt tillfälle

Alla företag är unika. Därför tror vi inte på en universell, färdigpaketerad lösning som funkar för alla. Vi vill erbjuda dig rätt lösningar som passar just dig och dina behov. På så vis kan du och ditt företag erbjuda dina kunder skräddarsydda rekommendationer och erbjudanden som träffar rätt vid rätt tidpunkt, något som leder till nöjdare och mer återkommande kunder, positiva rekommendationer, ökad försäljning och inte minst spridning av ditt varumärke till nya potentiella kunder.

Öka din uppförsäljning och få nöjdare kunder

Med hjälp av vårt verktyg Edge Publish, som fungerar som en mötesplats, ges dina kunder möjlighet att på ett smidigt sätt köpa produkter från flera olika företag hos en och samma leverantör. Uppförsäljningen sker i utcheckningsstadiet och gör det möjligt för företag att ge kunderna mer personliga och relevanta erbjudanden samt bättre deals.

Tekniken bakom

Vår egenutvecklade plattform är skalbar och framtagen för att utvecklas tillsammans med dig i takt med ditt företags behov.

Vill du veta mer?

Vi berättar gärna mer om våra lösningar och hur de kan hjälpa dig erbjuda ett lojalitetsprogram i världsklass.