Om oss

På Plexian tror vi på bättre lojalitetsprogram. För alla.

Vårt mål är att sätta en ny standard för lojalitetsprogram och göra dina kunder till ambassadörer för ditt företag och ditt varumärke.

Många kunder känner sig missnöjda med generiska lojalitetsprogram. Att få samma erbjudanden och belöningar som alla andra blir tröttsamt i längden. Detta vill vi ändra på.

Med hjälp av datadrivna insikter i kombination med andra lösningar gällande lojalitet skapar vi personliga upplevelser och förmåner som får dina kunder att känna sig sedda och uppskattade på riktigt.

Vi kombinerar vår tekniska expertis med förståelse och intresse för kundernas behov och önskemål för att skapa lojalitetslösningar som verkligen gör skillnad. Vi strävar efter att göra varje interaktion personlig och meningsfull.

Tillsammans skapar vi en ny standard för lojalitetsprogram.

Kompetens & Erfarenhet

Vårt team består av skickliga individer, experter inom sina områden. En mix av finans och teknik, affärsutveckling med retail-erfarenheter, artificiell intelligens och bank. Detta för att hela tiden sikta på att ligga ett steg före, i tanke och leverans.
johan

Johan Möllerström

VD

Johan Möllerström är civilekonom med examen inom finansiell strategi från Lunds universitet och har arbetslivserfarenhet från finansindustrin med erfarenhet att skapa affärer och inom finansförvaltning. Johan har även erfarenhet från miljöteknik från sid tid i Malmberg Water, där han under tio år växte bolaget organiskt från 150 MSEK till 500 MSEK i omsättning. Johan har vidare erfarenhet från affärsutveckling med kompetens inom förhandling, affärsplanering, internationella affärer, entreprenörskap och försäljningsledning.

Johan arbetade senast som VD för OptiCept Technologies, ett börsnoterat bolag (Nasdaq First North Growth Market), där han var VD fram till maj 2022. Tillsammans med sin bror driver de familjens Family Office där fokus är investeringar i bolag i tidig fas.

Övriga pågående uppdrag:

Styrelseordförande i Veg of Lund (Nasdaq First North Growth Market) och SensoDetect (Spotlight), Stora Eken AB, J.O.Möllerström Brothers Operation AB, JDI Management AB, Glänta Group AB, Compail AB. Styrelseledamot i Krinova. VD i Stora Eken AB, J.O.Möllerström Brothers Operation AB samt JDI Management AB.

Eget och närstående innehav i Plexian:
Aktier: 3 109 859
Optioner: 2 200 000

Styrelsen

Henric Blomsterberg Porträtt

Henric Blomsterberg

Chairman of the Board

Porträtt på Per-Olov

Per-Olov Carlsson

Board Member

styrelse_johan_ahlkvist

Johan Ahlkvist

Board Member