Logo
< Tillbaka till nyhetsartiklar

Plexian utvalda till Mastercard Lighthouse FINITIV

FINITIVCLASS Fall

Plexian har tillsammans med 14 andra startups blivit utvalda att delta i årets höstupplaga av Mastercard Lighthouse FINITIV.

Mastercard Lighthouse är ett innovationsprogram som kombinerar energin och innovationskraften från fintechföretag med stabiliteten och distributionsnätverk hos stora finansiella tjänsteföretag. Syftet är att bygga partnerskap som stärker hela ekosystemet i Norden och Baltikum. Till hösten har 15 konkurrenskraftiga fintechföretag valts ut för att utforska partnerskap med Mastercard, AWS, de nordiska och baltiska bankerna, men också med varandra.

Läs mer om det i vårt pressmeddelande här.

Plexian Symbol

Plexian är ett FinTech bolag som grundades 2017 med ett fokus på kunden baserat på möjligheter skapade genom ”open banking”. Plexians affärsmodell bygger på att konvertera redan existerande medlemmar hos partners med stora medlemsdatabaser, t ex COOP, HSB, Skånska Fotbollförbundet, till användare av det egenutvecklade betalkortet Edge VISA. Kortet erbjuds i både virtuell och fysisk form och möjliggör datainsamling baserad på äkta transaktionsdata. För att maximera aktiveringen av betalfunktionen har Plexian överenskommelser med merchants om att erbjuda specifika erbjudanden kopplat till Edge.

Häng med i allt som händer!

Boka en demo

Fyll i fälten så återkommer vi till dig så snart vi kan.