Logo
< Tillbaka till blogginläggen

Möt Kristin

kristina blogg

Plexian växer! 
Vi är väldigt glada och stolta över att ha fått en ny kollega! Kristin Asgermyr är vår nya Compliance Officer/Legal Counsel och hon började hos oss den 1 mars. 

Hej Kristin!
Vill du berätta lite om dig själv?
Jag är jurist som efter tingsmeritering och några års arbete som advokat sedan 2008 i huvudsak arbetat i bankverksamhet, bland annat som Chief Compliance Officer respektive Head of Legal på Ikano bank. 

Vilka arbetsuppgifter kommer du ha?
Jag kommer ansvara för Plexians Legal & Compliance-funktion. Jag kommer bland annat att lämna råd och utbilda i de regelverk som är tillämpliga på Plexian. Jag kommer också lämna affärsjuridiskt stöd till verksamheten och koordinera och köpa in juridisk rådgivning externt när det behövs. 

Vad är du riktigt bra på som du kommer bidra med hos oss?
Min styrka är att jag har en bred kompetens och lång erfarenhet av arbete med juridik och regelefterlevnad i finansiell sektor. 

Vad ser du fram emot att få vara med om här på Plexian?
Att vara med och bidra på resan att fortsätta utveckla Plexian, till dess fulla potential.

Vi konstaterar med glädje att vi tillsammans med Kristin är vi ett steg närmare mot “We do impossible”! Återigen, varmt välkommen Kristin!

Plexian Symbol

Plexian är ett FinTech bolag som grundades 2017 med ett fokus på kunden baserat på möjligheter skapade genom ”open banking”. Plexians affärsmodell bygger på att konvertera redan existerande medlemmar hos partners med stora medlemsdatabaser, t ex COOP, HSB, Skånska Fotbollförbundet, till användare av det egenutvecklade betalkortet Edge VISA. Kortet erbjuds i både virtuell och fysisk form och möjliggör datainsamling baserad på äkta transaktionsdata. För att maximera aktiveringen av betalfunktionen har Plexian överenskommelser med merchants om att erbjuda specifika erbjudanden kopplat till Edge.

Häng med i allt som händer!

Boka en demo

Fyll i fälten så återkommer vi till dig så snart vi kan.