< Tillbaka till nyhetsartiklar

Vår ordförande uttalar sig

På grund av att de finansiella marknaderna har varit ovanligt volatila och överraskande svaga, så tycker Plexians styrelse att det är på sin plats med en kort uppdatering.   – Plexian är i en mycket expansiv fas, allt enligt tidigare kommunicerade planer. Bolaget har dessutom tecknat avtal med två nya samarbetspartner och inlett ett mycket spännande samarbete kring blockchain-technology och förbättrar ständigt Edge-plattformen för att göra onboardingen av användare så snabb och kostnadseffektiv som möjligt. Det är styrelsens övertygelse att den modell Plexian använder är optimal för att nå de strategiska målsättningar bolaget har såväl på kort som på lång sikt. Plexian kommer att bygga samarbeten med flera attraktiva partners i linje med den marknadskommunikation som gjorts och det intresse som bolaget möter från intressenter inom alla segment förstärker vår tro på att strategin är rätt. säger PO Rosenqvist, ordförande Plexian AB.

profil på ordförande

   – Att Plexians kurs under en kort tid, varit i nivå med eller strax under den fastställda teckningskursen för TO2 som konverteras nu skapar givetvis en viss oro och frågor. Jag som ordförande i styrelsen och de större ägarna ser ett långsiktigt värde i att teckna TO2. Jag ser en otrolig potential i Plexian och har själv förmånen att använda både kortet och appen och har därför förmånen att vara medlem i EDGE-världen, bara en sådan sak. – Plexian är på riktigt! avslutar PO Rosenqvist.

Plexian Symbol

Plexian är ett fintech-bolag som grundades 2017 och som verkar inom segmentet försäljningsdrivande lojalitetslösningar med kunden i fokus. Affärsmodellen bygger på att konvertera redan existerande medlemmar hos B2B partners med stora medlemsdatabaser, till användare av den egenutvecklade plattformen Edge. Medlemmen får tillgång till unika datadrivna erbjudanden baserat på köpmönster och Plexians partner kan skapa en ökad förståelse för sin kund baserat på analyser som grundar sig på kundernas transaktioner och aktiviteter på Edge.

Häng med i allt som händer!

Boka en demo

Fyll i fälten så återkommer vi till dig så snart vi kan.