< Tillbaka till nyhetsartiklar

Plexian utvalda till Mastercard Lighthouse FINITIV

FINITIVCLASS Fall

Plexian har tillsammans med 14 andra startups blivit utvalda att delta i årets höstupplaga av Mastercard Lighthouse FINITIV.

Mastercard Lighthouse är ett innovationsprogram som kombinerar energin och innovationskraften från fintechföretag med stabiliteten och distributionsnätverk hos stora finansiella tjänsteföretag. Syftet är att bygga partnerskap som stärker hela ekosystemet i Norden och Baltikum. Till hösten har 15 konkurrenskraftiga fintechföretag valts ut för att utforska partnerskap med Mastercard, AWS, de nordiska och baltiska bankerna, men också med varandra.

Läs mer om det i vårt pressmeddelande här.

Plexian Symbol

Plexian är ett fintech-bolag som grundades 2017 och som verkar inom segmentet försäljningsdrivande lojalitetslösningar med kunden i fokus. Affärsmodellen bygger på att konvertera redan existerande medlemmar hos B2B partners med stora medlemsdatabaser, till användare av den egenutvecklade plattformen Edge. Medlemmen får tillgång till unika datadrivna erbjudanden baserat på köpmönster och Plexians partner kan skapa en ökad förståelse för sin kund baserat på analyser som grundar sig på kundernas transaktioner och aktiviteter på Edge.

Häng med i allt som händer!

Boka en demo

Fyll i fälten så återkommer vi till dig så snart vi kan.