< Tillbaka till nyhetsartiklar

Explainer video på digital valuta – PlexChain

” En explainer video är ett verktyg som jag tycker passar sig väldigt bra att använda sig av när man vill förklara nya tekniker och nyttjande-scenarier för nya kunder, potentiella investerare och intressenter. Blockchain teknologi och digitala valutor är fortfarande i sin linda och det kan ibland var svårt att förstå och snabbt se kundnyttan med de nya tjänsterna, både för användaren och beställaren. ”
– Johan Ljungström VD för PlexChain.

 


I fallet men eventvaluta & vår arenaekonomiska lösning vi nu utvecklar, som är en av våra huvudsektorer för vår teknologi, är uppsidan väldigt stor för både beställarna och deras kunder och vi har därför skapat denna explainer video för att tydligare gestalta hur ett sådant användare-scenario ser ut för en aktör som bedriver evenemangsbaserad verksamhet samt vad kundnyttan blir för deras kunder. Vår produkt och tjänst är i sin natur väldigt dynamisk och vi har som ambition att skräddarsy de digitala tjänsterna som vår teknologi levererar tillsammans med våra partners framöver, det är extremt viktigt att vi lyssnar på och jobbar nära dem som har mest erfarenhet inom respektive sektor säger VD Johan Ljungström.

Denna explainer video riktar sig mest till beställare av vår tjänst samt till investerare som är nyfina på vad vi gör samt hur vår tjänst fungerar. Därför så är den lite längre än en ”normal hiss pitch” men vi tycker det är viktigt att ge våra kommande kunder och investerare en djuplodad bild av vilka mervärden & uppsidor de erhåller med vår teknologi som de kan bygga sina framtida investeringsbeslut på. För vi är övertygande om att framtiden ligger framför våra fötter och vägen fram är utstakad säger VD Johan Ljungström

Plexian Symbol

Plexian är ett fintech-bolag som grundades 2017 och som verkar inom segmentet försäljningsdrivande lojalitetslösningar med kunden i fokus. Affärsmodellen bygger på att konvertera redan existerande medlemmar hos B2B partners med stora medlemsdatabaser, till användare av den egenutvecklade plattformen Edge. Medlemmen får tillgång till unika datadrivna erbjudanden baserat på köpmönster och Plexians partner kan skapa en ökad förståelse för sin kund baserat på analyser som grundar sig på kundernas transaktioner och aktiviteter på Edge.

Häng med i allt som händer!

Boka en demo

Fyll i fälten så återkommer vi till dig så snart vi kan.