< Tillbaka till blogginläggen

Möt Lina

lina blogg

Nu har vi ytterligare en ny kollega hos oss vilket vi är mycket glada och stolta över! Lina Andolf-Orup är vår nya CCO och hon börjar hos oss den 1 april.

Hej Lina!

Varmt välkommen till oss på Plexian! Vill du börja med att introducera dig för oss och våra följare?

Jag har lång internationell erfarenhet från ledande positioner inom marknadsföring på tech-bolag såsom Nokia och Microsoft, men även start-ups som MixRadio. Jag kommer närmast från Fingerprints där jag i rollen som Global Head of Marketing & Comms har byggt upp varumärket och marknadsföringen för bolaget i stort men framför allt med fokus på det nya strategiska affärsområdet för betalningar.

Utifrån det du vet idag, vad kommer du jobba med?

Jag kommer ansvara för Plexians kommersiella strategi och affärsutveckling, med målet att driva och optimera vår tillväxt. Detta innefattar hur vi säljer, marknadsför samt tar fram, paketerar och lanserar produkter förankrat i våra partners och slutkonsumenters behov både på kort och lång sikt.        

Vad är du riktigt bra på som du kommer bidra med hos oss?

Mitt DNA är ’utifrån-in’ tänk, och att samarbeta strukturerat tvärfunktionellt för att skapa innovativa produktlösningar och marknadsaktiviteter som gör avtryck och ger resultat.

Vad ser du mest fram emot att jobba på Plexian?

Jag brinner för att forma och utveckla, och ser fram emot att bidra med min erfarenhet och fokus på att skapa värde med kunden och individen i centrum, i Sverige och internationellt.    

När du inte jobbar, vad tycker du om att göra då?

På min fritid är jag aktiv med min familj, hund och vänner. Allra bäst tycker jag om att segla med vår båt i Bohuslän, en härlig blandning av action och lugn och ro.   

Vi konstaterar att vi tillsammans med Lina nu är ytterligare ett steg närmare mot “We do impossible”!

Plexian Symbol

Plexian är ett fintech-bolag som grundades 2017 och som verkar inom segmentet försäljningsdrivande lojalitetslösningar med kunden i fokus. Affärsmodellen bygger på att konvertera redan existerande medlemmar hos B2B partners med stora medlemsdatabaser, till användare av den egenutvecklade plattformen Edge. Medlemmen får tillgång till unika datadrivna erbjudanden baserat på köpmönster och Plexians partner kan skapa en ökad förståelse för sin kund baserat på analyser som grundar sig på kundernas transaktioner och aktiviteter på Edge.

Häng med i allt som händer!

Boka en demo

Fyll i fälten så återkommer vi till dig så snart vi kan.